Molenstraat

7

Molenstraat 4, Noordwolde (Frl)

In perceel Molenstraat 4 te Noordwolde (Frl) zijn inpandige bedrijfsunits gerealiseerd. De grootte kan variëren van 19 m2 tot 180 m2. De units zijn te bereiken via een centrale binnenstraat, deze wordt afgesloten door een elektrische overheaddeur. Deze deur heeft een hoogte van 4,25 m. De huurders ontvangen een sleutel van de centrale toegangsdeur en van hun unit. Aan deze binnenstraat hebben de units een toegangsdeur en een kanteldeur of een pui. De unit kan worden voorzien van elektra, en gas . Dit wordt via een tussenmeter geleverd. In de unit kan ook krachtstroom aangelegd worden. Uiteraard zijn er een aantal TL-verlichtingen en stopcontacten aangebracht. Detailhandel is onder voorwaarden in de units toegestaan. Natuurlijk is productie en opslag ook een mogelijkheid.

De afmetingen van de kleinste unit zijn 4,65 m bij 12,30 m. De hoogte is 3,20 meter. Elke grotere unit is een keer zo breed. Dus 9,30 meter breed en zo volgend. De binnenstraat, die doorloopt tot het einde heeft een hoogte van 5 meter. Deze is daglicht doorlatend.

Enkele van deze units zijn opgesplitst in ruimtes van 19 en 38 m2. Ook deze ruimte is voorzien van elektra en verlichting en een eigen toegangsdeur. Deze afgesloten units zijn uitermate geschikt voor opslag van bijvoorbeeld uw inboedel. Het gebouw is voorzien van toiletten en het terrein van voldoende parkeerplaatsen.

Eventuele door u gewenste aanpassingen zijn bespreekbaar. De units zijn ook uitermate geschikt voor startende ondernemers.